Galatasaray Cafe Crown´ın hocası Koray Mincinozlu, “Uzun süre basketboldan uzak kaldım. Ben olsam kendimi takımın başına geçirmezdim” dedi.
‘Özyer kalmalıydı!’
Beko Basketbol Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen ve geçtiğimiz haftalarda Murat Özyer’le yolları ayırarak, Galatasaray Cafe Crown’un başına Koray Mincinozlu’yu getiren Sarı-Kırmızılı yönetime ilginç mesaj. SkyTürk’te Basketbol Panoroma programına katılan Mincinozlu, “Uzun bir süre basketboldan uzak kalmıştım. Ben olsam kendimi takımın başına geçirmezdim. Bu önemli bir riskti. Zira ben Murat Özyer’in gönderilmesine de razı değildim” diye konuştu.
‘Sadece ateş yoktu’
Özyer'in, takımın potansiyelini taşıyamadığı gerekçesiyle gönderildiğini belirten Mincinozlu, “Bence takım iyi durumdaydı. Sadece bir ateş eksikti. Ama yönetim bir karar verdi ve ya benim ya da Orhun Ene’nin takımın başına geçeceği söylendi. Ben onlara bunun riskli bir tercih olacağını söyledim ama sonuçta işler böyle gelişti” dedi. Tecrübeli hoca buna karşın şampiyonluk şansının çok yakın olduğunu belirtip, bir ya da iki oyuncu alacaklarını dile getirdi.